sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Möllitokoilua

Käytiin Ringon kanssa viime sunnuntaina Citymarketin parkkihallissa möllitokossa. Ihan ranttaliksihan se meni kun ite en oo koiraa treenannu mut oli kyllä tosi hyvää harjoitusta että uskaltaisin ottaa kisat taas tavoitteeks.

Osallistuttiin siis avoimeen luokkaan mut en uskaltanu mennä piiloon paikkamakuussa vaan jäin kehän ulkopuolelle tarkkailemaan että saisin koiran varmasti kestämään ja itselle luottamusta. Loistavastihan se siellä makas ei välittänyt yhtään viereisistä koirista. Jes! :)

Yksilösuorituksissa Ringolla oli keskittyminen ihan kadoksissa, piti piippailla ja tarkkailla yleisöä ja tehdä liikkeet sit vähän siinä sivussa. Posiitiivista oli että Ringo osas itse korjata perusasentojaan pysähdyksissä, luoksetulo oli aivan mahtava ja koira pysähty ku salaman iskusta sekä nouto oli tosi vauhdikas. Siinä tosin piti haukkua mennen ja tullen, mutta mieluummin vähän rauhottelen sitä myöhemmin kun yrittäisin saada vauhtia lisää..

Kaiken kaikkiaan hyvä suoritus Ringolta vaikkei huipputuloksia tullutkaan. Tiedän taas näin tauon jälkeen mistä lähteä treenaamaa. Positiivista palautetta sain tuomarilta kun hän kehuin miun rauhallista asennetta koiran ohjaamiseen, tuntu hyvälle :)

Kiitos Susku kun käskit kisaamaan! :D

Ei kommentteja: