sunnuntai 17. elokuuta 2008

Näyttely viikonloppu

Ringolla oli kiireinen viikonloppu, lauantaina Kouvolan näyttely ja tänään sunnuntaina Heinolan näyttely. Ite olin eilisen töissä mut Ringo lähti kohti Kouvolaa Suskun ja Pinjan mukana. Pinjan kanssa Ringo oli esiintynyt mallikkaasti ja tuloksena olikin erinomainen, avoimen luokan voitto (Ringo ainut koira) ja lopuksi PU4 ja VaraSerti. Serti meni siskonpoika Blackylle, jo kolmatta kertaa Ringo joutui tyytymään VaraSertiin.

Tänään lähdin itsekkin mukaan Heinolaan jossa pilvisestä päivästä huolimatta ei onneksi pahemmin satanu. Tuomarina oli Zlatko Kraljic, ja tuloksena Ringolla erinomainen, mutta jäi luokkansa toiseksi tuomarin tiukan harkinnan jälkeen ja putosi sitten paras uros kehästä.

Kaiken kaikkiaan oon kyllä tyytyväinen Ringon suorituksiin, olihan tuloksena molemmista näyttelyista erinomaiset. Pinja sai Ringon esiintymään tosi hyvin ja sai sen vielä näyttämään helpolta, itseltä se ei onnistuis kyllä millään. Häntäkin pysy nätisti alhaalla. Kiitos paljon Suskulle ja Pinjalle molemmista päivistä :))

Ei kommentteja: