torstai 7. elokuuta 2008

Blogin avaus ja treeneistä

Nyt tuli sit tällänenki avattua, saa nähä miten laiskasti tänne saadaan juttua :P

Siivottiin Ringon kanssa tänään työpäivän jälkeen koko kämppä. Ringo on hulluna imurointiin ja nytki piti koko ajan roikkua imurissa kiinni, kyllä oli helppo saada homma hoidettua :)

Iltalenkille otettiin namit ja noutokapula mukaan, mentiin toho viereiselle kentälle pientä treeniä varten. Otettiin alkuun vähän seuraamista, ihan ookoo oli mut Ringolla ajatukset oli koko ajan pahemmin puiden havinassa ja sorsien vaakkumisessa. Kaukokäskyt toimi tänään hyvin, vähän aikaa sitten oli ongelmia maasta noususta mut nyt ollaan saatu siihen innokkuutta ku jätettiin seisominen kaukokäskyistä vielä siieks ennen ku istu ja maahan sujuu saumattomasti. Nouto oli tosi haluton, kapula roikku välillä vaan suupielestä ja tipahteli matkalla. Jonku aikaa vielä otettiin pieniä pätkiä mut Ringolla oli taas hirvee haihatus päällä. Siinä kohtaa palo käämi ja pistin Ringon maihin vähä kovakourasemmin. Joo, heti kadutti et mitä tuli tehtyä ja olin varma et nyt Ringolla tuli varmasti kammo ainakin noutokapulaa kohtaan mut ei. Herralle tuli herätys tarpeeseen, sen jälkeen haki paikkaa sivulla tosi kauniisti ja tuijotti silmiin tosi tiivisti. Kapulaakin heitin tosi lähelle ni nätisti haki ja pitiki hyvin sitä suussaan. Taas tuli opittua uutta, välillä toi haihatus onki vaan esittämistä... :P

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Hellou! Susku paljasti bloginne olemassa olon ja mun oli tietty pakko heti tulla tänne kirjoittelemaan. :) Kiva kuulla taas Ringo-veljenkin kuulumisia.

t. Heini ja Leevi & Aatos