keskiviikko 27. elokuuta 2008

Tokokisoissa Ristiinassa

Käytiin Ringon kanssa Ristiinan tokokisoissa, mukana henkisenä tukena Susku ja Ringon äippä Cina ja siskonpoika Blacky. Ihan penkin allehan se meni, mut muutamia loistohetkiä löyty myös :D Ringolla harjotuksen puute näky jo paikkamakuussa. Heti ku käännyin kävelemään koirasta pois päin, Ringo oli jo viereistä tyttökoiraa iskemässä.. nollahan siitä tuli ja itselle hirvee luottamuspula ja kammo kehään palaamisesta. Onneks oltiin viimenen koirakko ja sain kerättyä rohkeutta ja sisua palata kehään. Ringolla oli tosissaan hirveen hauskaa ja kaikki ihmiset ja koirat kiinnostivat joten pää pyöri pojalla koko ajan..

Mut kyl sieltä hyviäkin suorituksia löyty, kaukokäskyissä Ringo oli ihan skarppina ja täys kymppi tupsahti :) Seuraava liike eli nouto meni myöskin erittäin nappiin Ringon osalta, juos hurjaa vauhtia kapulan luokse ja samaa vauhtia takas ja täydellinen luovutus. Ite onnistuin sähläämään kapulan väärään käteen mikä hämäs Ringoa ja perusasentoa varten jouduin antamaan toisen käskyn ja liikkeestä tuloksena 8 puol.

Päivän saldona kolmostulos ja lupaus kovemmasta treenistä :) nyt on harkinnassa alueen oman seuran treeneihin liittyminen.. saa nähä mitä muuta tässä keksitään :)

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Päivän myöhässä olevat synttäri onnittelut myös 5v Ringo-veikalle Leeviltä joukkoineen!! :)

Tsemppiä tuleviin kisoihin!!